VIRTUOSO MENU
Alkuruoka
Parsa – sitruunaista hollandaise-kastiketta, gardajärven sitruunat ja rapeaa parmakinkkua. 16
Gravlax - pikkelöityä avomaakurkkua , sokerihernettä ja kurkunkukkaa. 16
Carpaccio – ohueksi viipaloitua, tajoillaan parmesaanijuuston, rucolan ja balsamiviinietikan kanssa. 16
Pääruoka
Coeur de Fillet – tarjoillaan bernaise-kastikkeella ja grillatuilla Nousiaisten pikkuporkkanoilla ja savusuolalla maustettuilla Naantalin varhaisperunoilla. 33
Siika – Turun saariston Benella kalaa sitruuna Zabaglionella, grillatulla kukkakaalilla, kevätsipuli ja Naantalin varhaisperunalla voisulassa. 29
Franciacorta Risotto – Zafferanoa, grillatua portobello-sientä ja granaattiomenaa. 28
Jälkiruoka
Suklaa kohokas – italialaisella marengilla. 11
Passion-hedelmä posset – paadetulla valkosuklaalla. 11