top of page

VIRTUOSO MENU

Alkuruoka
Parsa – sitruunaista hollandaise-kastiketta, gardajärven sitruunat ja rapeaa parmakinkkua. 16


Gravlax - pikkelöityä avomaakurkkua , sokerihernettä ja kurkunkukkaa. 16


Carpaccio – ohueksi viipaloitua, tajoillaan parmesaanijuuston, rucolan ja balsamiviinietikan kanssa. 16



Pääruoka
Coeur de Fillet – tarjoillaan bernaise-kastikkeella ja grillatuilla Nousiaisten pikkuporkkanoilla ja savusuolalla maustettuilla Naantalin varhaisperunoilla. 33


Siika – Turun saariston Benella kalaa sitruuna Zabaglionella, grillatulla kukkakaalilla, kevätsipuli ja Naantalin varhaisperunalla voisulassa. 29


Franciacorta Risotto – Zafferanoa, grillatua portobello-sientä ja granaattiomenaa. 28



Jälkiruoka
Suklaa kohokas – italialaisella marengilla. 11


Passion-hedelmä posset – paadetulla valkosuklaalla. 11

 

Maskit.png
bottom of page