Naantali on kuin pohjolan Portofino.
Italialainen Riccardo Soldati on intohimoinen kulinaristi, sekä Chef Rotisseur, joka kutsuu vieraansa nauttimaan kanssamme paikallisista raaka-aineista, kansainvälisiksi herkuiksi loihdittuna, keskellä kauneinta Naantalia.
Riccardo on kotoisin Milanosta, jossa hänen perheellään on ollut ravintolatoimintaa aina 1977 lähtien. Hän on kasvanut ravintolassa, jossa hän on saanut seurata ja osallistua ravintolatoimintaan jo lapsesta asti. Riccardo saapui kuvankauniiseen Naantaliin nauttimaan pohjoisen luonnollisesta kauneudesta ja “hyggeilevästä” elämäntyylistä. Riccardosta tuli nopeasti tuttu näky Naantalissa. Kuuden vuoden ajan hän ilahdutti tiiminsä kanssa Naantalin Kylpylän vieraita virkistävien uusien ruokalajien ja ravintolatempauksien kanssa. Ravintolayrittäjyys on ollut tärkeää Riccardolle, joten kun klassinen Ravintola Uusi Kilta haki uutta yrittäjää, Riccardo tarttui iloisesti projektiin.
Lopputuloksena on värikäs ja ilahduttava kokonaisuus täydellisiä herkkuja tyylikkään rennossa ympäristössä.
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi kokemaan Välimeren lämpöä Naantalin sydämeen.