RYHMÄMENU
Alkuruoka
Parsa – sitruunaista hollandaise-kastiketta, gardajärven sitruunat ja rapeaa parmakinkkua.
Gravlax - pikkelöityä avomaakurkkua , sokerihernettä ja kurkunkukkaa.
Carpaccio – ohueksi viipaloitua, tajoillaan parmesaanijuuston, rucolan ja balsamiviinietikan kanssa.
Pääruoka
Coeur de Fillet – tarjoillaan bernaise-kastikkeella ja grillatuilla Nousiaisten pikkuporkkanoilla ja savusuolalla maustettuilla Naantalin varhaisperunoilla.
Siika – Turun saariston Benella kalaa sitruuna Zabaglionella, grillatulla kukkakaalilla, kevätsipuli ja Naantalin varhaisperunalla voisulassa.
Franciacorta Risotto – Zafferanoa, grillatua portobello-sientä ja granaattiomenaa.
Jälkiruoka
Suklaa kohokas – italialaisella marengilla.
Passion-hedelmä posset – paadetulla valkosuklaalla.