top of page
RYHMÄMENU
group menu

ASPARAGI CON SALSA VERDE, ACCIUGHE e CAPRINO G, F   

Tuoretta parsaa, pehmeää vuohenjuustoa, sitruksista salsa verdeä, sekä 24 kk kypsytetyn Parmigiano Reggianon -lastuja. [Sisältää kalaa]

Fresh asparagus served with whipped goat cheese, drizzled with zesty salsa verde made with herbs and lemon, then finished with 24-month Parmigiano Reggiano chips. [Contains fish]

 

tai

 

TARTARE DI MANZO G, M  

Naudan tartar, salottisipulia, kapriksia ja sinappikastiketta sekä rapeita juuressipsejä.

Beef tartare, shallots, capers and mustard dressing. Served with crispy roots chips.  

 

*****

 

 

KUHA PORTOFINO G, L 

Paistettua kuhaa kevyessä herne-sitruunakastikkeessa, perunamuusia, paahdettuja juureksia ja hummerilientä.

Pan-seared pikeperch served with a light pees and lemon sauce, mashed potatoes, roasted roots and a touch of lobster reduction. 

 

tai

 

RISOTTO AI FRUTTI DI MARE G, L  

Jättiravun pyrstöjä, simpukkaa ja kuhaa välimerellisessä kalaliemessä.

Creamy risotto with fresh seafood including scampi, vongole and pikeperch, cooked to perfection in a delicate Mediterranean fish stock.  

 

tai

 

MANZO BRASATO G, L  

Hitaasti haudutettua naudanposkea täyteläisessä Amarone-punaviinikastikkeessa, parmesaanipolentaa ja kauden vihanneksia.

Slow-cooked beef cheek in a rich red wine Amarone sauce, served with Parmesan Polenta and seasonal vegetables.  

 

*****

 

 

PANNACOTTA G   

Kermaista panna cottaa, maustettuna mascarponella ja vadelmakastiketta.

Creamy panna cotta infused with mascarpone cheese served with a raspberry coulisse. 

 

tai

 

CHOCOLATE FONDANT 

Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä ja tummaa suklaakastikketta.

Warm chocolate fondant with a molten center, served with vanilla ice cream and a dark chockolate fondue.  

bottom of page