top of page

RYHMÄMENU

Alkuruoka
Parsa – sitruunaista hollandaise-kastiketta, gardajärven sitruunat ja rapeaa parmakinkkua.


Gravlax - pikkelöityä avomaakurkkua , sokerihernettä ja kurkunkukkaa.


Carpaccio – ohueksi viipaloitua, tajoillaan parmesaanijuuston, rucolan ja balsamiviinietikan kanssa.



Pääruoka
Coeur de Fillet – tarjoillaan bernaise-kastikkeella ja grillatuilla Nousiaisten pikkuporkkanoilla ja savusuolalla maustettuilla Naantalin varhaisperunoilla.


Siika – Turun saariston Benella kalaa sitruuna Zabaglionella, grillatulla kukkakaalilla, kevätsipuli ja Naantalin varhaisperunalla voisulassa.


Franciacorta Risotto – Zafferanoa, grillatua portobello-sientä ja granaattiomenaa.
 


Jälkiruoka
Suklaa kohokas – italialaisella marengilla.


Passion-hedelmä posset – paadetulla valkosuklaalla.

 

bottom of page