RYHMÄMENU
group menu
ASPARAGI CON SALSA VERDE, ACCIUGHE e CAPRINO G, F
Tuoretta parsaa, pehmeää vuohenjuustoa, sitruksista salsa verdeä, sekä 24 kk kypsytetyn Parmigiano Reggianon -lastuja. [Sisältää kalaa]
Fresh asparagus served with whipped goat cheese, drizzled with zesty salsa verde made with herbs and lemon, then finished with 24-month Parmigiano Reggiano chips. [Contains fish]
tai
TARTARE DI MANZO G, M
Naudan tartar, salottisipulia, kapriksia ja sinappikastiketta sekä rapeita juuressipsejä.
Beef tartare, shallots, capers and mustard dressing. Served with crispy roots chips.
*****
KUHA PORTOFINO G, L
Paistettua kuhaa kevyessä herne-sitruunakastikkeessa, perunamuusia, paahdettuja juureksia ja hummerilientä.
Pan-seared pikeperch served with a light pees and lemon sauce, mashed potatoes, roasted roots and a touch of lobster reduction.
tai
RISOTTO AI FRUTTI DI MARE G, L
Jättiravun pyrstöjä, simpukkaa ja kuhaa välimerellisessä kalaliemessä.
Creamy risotto with fresh seafood including scampi, vongole and pikeperch, cooked to perfection in a delicate Mediterranean fish stock.
tai
MANZO BRASATO G, L
Hitaasti haudutettua naudanposkea täyteläisessä Amarone-punaviinikastikkeessa, parmesaanipolentaa ja kauden vihanneksia.
Slow-cooked beef cheek in a rich red wine Amarone sauce, served with Parmesan Polenta and seasonal vegetables.
*****
PANNACOTTA G
Kermaista panna cottaa, maustettuna mascarponella ja vadelmakastiketta.
Creamy panna cotta infused with mascarpone cheese served with a raspberry coulisse.
tai
CHOCOLATE FONDANT
Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä ja tummaa suklaakastikketta.
Warm chocolate fondant with a molten center, served with vanilla ice cream and a dark chockolate fondue.