top of page
Asset 594000.png

alkuruuat

Hirvitartar ja Guancialea *
Naantalilaisella omenapuulla savustettua. Hirveä Suomen metsästä, kotimaista porsaan poskea, konfattu keltuainen, piparjuurta ja shiitake sieniä.

14€

Kurpitsapiirakkaa ja Taleggio juustoa

tarjoillaan Italian Dolomiiteilta tulevan taleggio fonduen, paahdettujen pähkinöiden ja tryffeliöljyn kera.

14€

Lohen mäti
creme fraichea ja perunakakkua.

14€

Paahdettu sipulikeitto
parmesanjuustolla gratinoitu, talon focacciaa.

14€

Parmesan ranskalaiset ja bearnaisekastiketta

8€


pastat ja salaatit

Anolini in Brodo *
perinteisiä italialaisia ravioleja täytetty haudutetulla naudanlihalla sekä

kirkastettua lihalientä.

14/22€

Villisika ragu Tagliatelle
artesaanipastaa pitkään kypsytetyllä virolaisella villisikaraguulla ja parmesanjuustoa.

23€

Kurpitsagnocchi
käsin tehtyjä gnoccheja paahdetusta kurpitsasta ja juusto fondueta.

21€

Lumirapu Caesar Salaatti
romaine salaattia, caesarksatiketta ja lumirapukrokettia.

14€/24€
 


lapset
10€


Päivän kala ranskalaisilla ja kasviksilla


Liharagu pasta


kala

Päivän saalis
tuoretta kalaa Turun saaristosta ja hummerikastiketta.

26€

Simpukat
sinisimpukat valkoviinikastikkeella.

23€


liha

Pippuripihvi sisäfileestä 200g.*

29€

Brasato all Amarone *
hitaasti haudutettua naudanlihapataa, tarjoillaan Amarone viinireduktion kera.

29€

Karitsan potkaa *
yön yli haudutettua karitsan potkaa ja puolukkaa.

27€

Gorgon
zola Burger *
naudan jauhelihapihvi ja gorgonzolajuustoa.

22€
 

sivulle
6€

valkosipuli broccolinia
vihreä salaatti
ranskalaiset
peruna confit
polentaa metsäsienillä

 


jälkiruuat  
11€


Panettone kakkua ja mascarponea

                                
Tiramisua 

                   
Suklaakakkua

bottom of page