top of page

menu

 

alkuruuat

Naudan tartar * | Tuoreena hienonnettu suomalaisen naudan sisäfile tarjoillaan anjoviksen, kapriksen, sipulin, keltuaisen, sinapinsiemiemenien kanssa. 16

Rapea Burrata | Tarjoillaan kauden salatttipedillä. 14

Etanat Portofino| Pestoa ja parmesania. 15

Parmesan ranskalaiset ja talon tryffelimajoneesia.  8


 

pastat ja keitot

Linguine alle Vongole | Simpukoita, chiliä, valkosipulia, persiljaa ja valkoviiniä.  25

Punajuurisotto | Mustalla mascarponella.  18

Paahdettu sipulikeitto | Gratinoitu parmesanjuustolla, talon focacciaa.  16

 

kala

Paahdettua siikaa | Tuoretta kalaa Turun saaristosta ja hollandaise-sitruunakastiketta.   27

Barentsinmeren lumirapua ja sinisimpukat | Valkosipulivoissa paistettua lumirapua tarjoiltuna
vastuullisesti kasvatettujen ruotsalaisten sinisimpukoiden ja prosecco-kastikkeen kera.   34

 



liha

Pippuripihvi sisäfileestä 200g.*   29

Cotoletta 200g. * | Porsaan tomahawk, nuijittu ja paneroitu leike ja bearnaise-kastiketta.  27

 



lisukkeet  6

zucchhini tartar
parmesaanilla gratinoitua romanescoa
ranskalaiset
rosmariini bataatti
paahdetut herkkuperunat

 

 



jälkiruuat  11

Mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta

Suklaakakkua

lapset

Alle 10-vuotiaat -50% listan annoksista.

bottom of page