menu
alkuruuat
Naudan tartar * | Tuoreena hienonnettu suomalaisen naudan sisäfile tarjoillaan anjoviksen, kapriksen, sipulin, keltuaisen, sinapinsiemiemenien kanssa. 16
Rapea Burrata | Tarjoillaan kauden salatttipedillä. 14
Etanat Portofino| Pestoa ja parmesania. 15
Parmesan ranskalaiset ja talon tryffelimajoneesia. 8
pastat ja keitot
Linguine alle Vongole | Simpukoita, chiliä, valkosipulia, persiljaa ja valkoviiniä. 25
Punajuurisotto | Mustalla mascarponella. 18
Paahdettu sipulikeitto | Gratinoitu parmesanjuustolla, talon focacciaa. 16
kala
Paahdettua siikaa | Tuoretta kalaa Turun saaristosta ja hollandaise-sitruunakastiketta. 27
Barentsinmeren lumirapua ja sinisimpukat | Valkosipulivoissa paistettua lumirapua tarjoiltuna
vastuullisesti kasvatettujen ruotsalaisten sinisimpukoiden ja prosecco-kastikkeen kera. 34
liha
Pippuripihvi sisäfileestä 200g.* 29
Cotoletta 200g. * | Porsaan tomahawk, nuijittu ja paneroitu leike ja bearnaise-kastiketta. 27
lisukkeet 6
zucchhini tartar
parmesaanilla gratinoitua romanescoa
ranskalaiset
rosmariini bataatti
paahdetut herkkuperunat
jälkiruuat 11
Mustikkapiirakkaa ja vaniljakastiketta
Suklaakakkua
lapset
Alle 10-vuotiaat -50% listan annoksista.