Tule ravintolaan yllättymään viikottain vaihtuvien kausituotteiden menua.
Otamme allergiat huomioon.
Annosten hinnat ovat näkyvillä ravintolan menukortissa.
Antipasti
Tartare di Cervo in Stracciatella 17
Hienostunut paikallinen peuran sisäfileetartar, kevyesti savustettuna, kapriksilla, anjoviksella ja sinappikastikkeella. Tarjoillaan pehmeän stracciatellan kanssa.
Zuppa di Topinambur 15
Maa-artisokkakeitto, jossa paahteisia hasselpähkinän sävyjä ja kullanruskeita crostoneja.
Cheviche di Tonno e Anguria 17
Tuoretta tonnikalaa ja vesimelonia sitrushedelmämarinadissa, yrteillä ja valkosipulilla, tarjoiltuna focaccian kanssa.
Flan di Zucca con Fonduta di Taleggio d’Alpe 17
Suolainen kurpitsaflan Taleggio-juustofonduella ja hunajapaahdetuilla saksanpähkinöillä — pehmeä ja hienostunut makuelämys.
Primi
Risotto allo Zafferano e Gamberi d’Argentina – Riduzione di Ossobuco 27
Sahramirisotto argentiinalaisilla katkaravuilla ja ossobuco-reduktiolla
Tagliatelle al Ragù di Selvaggina 26
Käsintehtyä tagliatellea ja hitaasti haudutettua riistakastiketta.
Ravioli di Ricotta e Spinaci al Salmone 29
Secondi
Kuha alla Mediterranea 37
Kuhaa sitruunazabaionella, rapeilla juureksilla, uuniperunoilla, puolikuivatuilla tomaateilla ja basilikaöljyllä.
Brasato di Guancia di Bue 29
Yön yli haudutettu naudanposki parmesaanipolentan ja Amarone-viinireduktion kanssa.
Filetto al Pepe Verde 41
Brandy VSOP:lla flambeerattu naudan sisäfileepihvi, pippurikastikkeella ja kauden vihanneksilla.
Dolci
Gorgonzola 9
Tiramisù 12
Chocolate Fondant 12
Pannacotta 9
Affogato al Caffè 11
Cantucci e Recioto della Valpolicella 11
Toscaanalaiset mantelikeksit makean Recioto-viinin kanssa — täydellinen päätös.

