top of page

Tule ravintolaan yllättymään viikottain vaihtuvien kausituotteiden menua. 

Otamme allergiat huomioon.

Annosten hinnat ovat näkyvillä ravintolan menukortissa.

Antipasti

 

Tartare di Cervo in Stracciatella 17

Hienostunut paikallinen peuran sisäfileetartar, kevyesti savustettuna, kapriksilla, anjoviksella ja sinappikastikkeella. Tarjoillaan pehmeän stracciatellan kanssa.

 

Zuppa di Topinambur 15

Maa-artisokkakeitto, jossa paahteisia hasselpähkinän sävyjä ja kullanruskeita crostoneja.

 

Cheviche di Tonno e Anguria 17

Tuoretta tonnikalaa ja vesimelonia sitrushedelmämarinadissa, yrteillä ja valkosipulilla, tarjoiltuna focaccian kanssa.

 

Flan di Zucca con Fonduta di Taleggio d’Alpe 17

Suolainen kurpitsaflan Taleggio-juustofonduella ja hunajapaahdetuilla saksanpähkinöillä — pehmeä ja hienostunut makuelämys.

 

Primi

 

Risotto allo Zafferano e Gamberi d’Argentina – Riduzione di Ossobuco 27

Sahramirisotto argentiinalaisilla katkaravuilla ja ossobuco-reduktiolla

 

Tagliatelle al Ragù di Selvaggina 26​

Käsintehtyä tagliatellea ja hitaasti haudutettua riistakastiketta.

Ravioli di Ricotta e Spinaci al Salmone 29

 

Secondi

 

Kuha alla Mediterranea 37

Kuhaa sitruunazabaionella, rapeilla juureksilla, uuniperunoilla, puolikuivatuilla tomaateilla ja basilikaöljyllä.

Brasato di Guancia di Bue 29

Yön yli haudutettu naudanposki parmesaanipolentan ja Amarone-viinireduktion kanssa.

 

Filetto al Pepe Verde 41

Brandy VSOP:lla flambeerattu naudan sisäfileepihvi, pippurikastikkeella ja kauden vihanneksilla.

 

 

Dolci

Gorgonzola 9

Tiramisù 12

Chocolate Fondant 12

Pannacotta 9

Affogato al Caffè 11

 

Cantucci e Recioto della Valpolicella 11

Toscaanalaiset mantelikeksit makean Recioto-viinin kanssa — täydellinen päätös.

bottom of page