
alkuruuat
Hirvitartar ja Guancialea *
Naantalilaisella omenapuulla savustettua. Hirveä Suomen metsästä, kotimaista porsaan poskea, konfattu keltuainen, piparjuurta ja shiitake sieniä.
14€
Kurpitsapiirakkaa ja Taleggio juustoa
tarjoillaan Italian Dolomiiteilta tulevan taleggio fonduen, paahdettujen pähkinöiden ja tryffeliöljyn kera.
14€
Lohen mäti
creme fraichea ja perunakakkua.
14€
Paahdettu sipulikeitto
parmesanjuustolla gratinoitu, talon focacciaa.
14€
Parmesan ranskalaiset ja bearnaisekastiketta
8€
pastat ja salaatit
Anolini in Brodo *
perinteisiä italialaisia ravioleja täytetty haudutetulla naudanlihalla sekä
kirkastettua lihalientä.
14/22€
Villisika ragu Tagliatelle
artesaanipastaa pitkään kypsytetyllä virolaisella villisikaraguulla ja parmesanjuustoa.
23€
Kurpitsagnocchi
käsin tehtyjä gnoccheja paahdetusta kurpitsasta ja juusto fondueta.
21€
Lumirapu Caesar Salaatti
romaine salaattia, caesarksatiketta ja lumirapukrokettia.
14€/24€
lapset
10€
Päivän kala ranskalaisilla ja kasviksilla
Liharagu pasta
kala
Päivän saalis
tuoretta kalaa Turun saaristosta ja hummerikastiketta.
26€
Simpukat
sinisimpukat valkoviinikastikkeella.
23€
liha
Pippuripihvi sisäfileestä 200g.*
29€
Brasato all Amarone *
hitaasti haudutettua naudanlihapataa, tarjoillaan Amarone viinireduktion kera.
29€
Karitsan potkaa *
yön yli haudutettua karitsan potkaa ja puolukkaa.
27€
Gorgonzola Burger *
naudan jauhelihapihvi ja gorgonzolajuustoa.
22€
sivulle
6€
valkosipuli broccolinia
vihreä salaatti
ranskalaiset
peruna confit
polentaa metsäsienillä
jälkiruuat
11€
Panettone kakkua ja mascarponea
Tiramisua
Suklaakakkua