top of page
pattern.jpg

Joulun juhlaa

59€

Jouluista menutamme voi nauttia a la carten lisäksi marraskuun viimeisenä viikonloppuna ja joulukuussa ravintolamme aukiolon puitteissa.

LOUNASAIKANA tarjoilemme joulumenuta klo 11:00 - 15:00 maanantaina 15.12., tiistaina 16.12. ja keskiviikkona 17.12.

Tervetuloa nauttimaan Nahkurinverstaan joulun antimista!

Alkumalja

Glögi

Antipasto Mediterranea

Kermainen burrata, välimerelliset sardellit, ilmakuivattu prosciutto,
rapea focaccia ja lämmin polenta sulaneella gorgonzolalla.
Kraavattua lohta ja saaristolaisleipää,
Quiche Lorraine
– täydellinen yhdistelmä suolaisia ja pehmeitä makuja.

Creamy burrata, Mediterranean anchovies, cured prosciutto,
crisp focaccia, and warm polenta topped with melted gorgonzola. 
Cold smoked salmon and archipelago dark bread
Quiche Lorraine
– a perfect harmony of salty and smooth flavors.

 

Viinisuositus/wine pairing: Pouilly-Fume’, Ranska

 

---

Branzino agli Agrumi

Paistettua meribassia sitrushedelmien, villin lohen mädin ja kauden vihannesten kera – raikas ja hienostunut makuelämys.

Pan-seared branzino served with citrus, wild salmon roe, and seasonal vegetables –a fresh and refined flavor experience.

Viinisuositus/wine pairing: Ribona dei Colli Marchigiani, Italia

tai

Pancia di Maiale con Mele e Polenta al Parmigiano

Mehevää possunkylkeä haudutettujen omenoiden ja kermaisen parmesaanipolentan kera –täyteläinen ja lohdullinen annos.

Succulent pork belly with poached apples and creamy Parmesan polenta –a rich and comforting dish.

Viinisuositus/wine pairing: Rosso Piceno dei Colli Marchigiani, Italia

 

---

Panettone con Mascarpone e Scaglie di Cioccolato

Perinteinen panettone täyteläisellä mascarponevaahdolla ja suklaalastuilla –juhlan tuntua joka suupalassa.

Classic panettone with rich mascarpone cream and chocolate flakes –a festive treat in every bite.

bottom of page