top of page

Menu 64

Samppanja 14/59

Prosecco 11/39

 

Tuna Ceviche

Raikas ja pirteä tonnikalaceviche, jossa korianteria ja pientä chilin potkua.
Fresh and vibrant tuna ceviche with coriander and a gentle chili kick.

 

Flan di Zucca con Fonduta di Taleggio

Silkkinen kurpitsaflan, jossa lämmintä mausteisuutta ja herkullinen Taleggio-juustoinen kastike.
Velvety pumpkin flan with warm spices and a delicate cheesy finish.

 

Tartare di Cervo e Stracciatella

Suussa sulava peuran klassinen tartar, jonka kruunaa kermainen stracciatella-juusto
Tender venison tartare crowned with creamy stracciatella.

 

Vitello Tonnato

Ohueksi viipaloitua vasikkaa pehmeällä tonnikalakastikkeella.
Thinly sliced veal served with a silky tuna-caper sauce.

 

***

 

Risotto allo Zafferano e Gamberi con Riduzione di Ossobuco

Täyteläinen sahramirisotto katkaravuilla ja syvän umaminen ossobuco-reduktio.
Rich saffron risotto with prawns and a deeply savory ossobuco reduction.

 

Ravioli Ricotta e Spinaci con Fonduta di Formaggi

Pehmeitä ravioleja ricotalla ja pinaatilla, tarjoiltuna täyteläisessä juustofonduessa.
Soft ricotta–spinach ravioli served in a luscious cheese fondue.

 

Kuha Portofino

Maukasta kuhaa sitruuna Zabaglionella, rapeilla juureksilla, uuniperunoilla ja basilikaöljyllä raikkaan Välimeren henkisesti.
Delicate zander with basil and lemony Zabaglione sauce, bright and Mediterranean.

 

Filetto al Pepe Verde

Mehukas naudanfilee klassisessa vihreäpippurikastikkeessa. Tarjoillaan kauden juureksilla.
Juicy beef fillet in a classic creamy green peppercorn sauce.

 

***

 

Tiramisù

Klassikko, jossa kahvia, mascarponea ja kaakaota täydellisessä tasapainossa.
Classic tiramisù with balanced coffee, mascarpone, and cocoa.

 

Fondente al Cioccolato

Lämmin suklaakakku, jonka sisus on vastustamattoman valuvan pehmeä. Tarjoillaan vaniljajäätelön kanssa.
Warm chocolate fondant with a irresistibly molten center. Served with vanilla ice cream.

 

Panna Cotta Mascarpone

Silkinpehmeä mascarpone panna cotta raikkaalla sitruuna-vadelma kastikkeella ja valkosuklaahipuilla..
Silky vanilla panna cotta with a refreshing sauce.

bottom of page